Jump to content
Krimes Community

Join Our servers

Leaderboard


Popular Content

Showing most liked content since 03/26/2019 in all areas

 1. 2 points
  contra. esti prea mic si primele 3 cifre din cnp -ul tau nu este 291 :)))
 2. 1 point
 3. 1 point
  Din cate stiu primele 3 cifre din CNP reprezinta anul nasterii, ori tu nu esti nascut in 1991 sub nicio forma. De poza cu orele sa nu mai zic.. Probabil cea mai proasta cerere din cate am vazut, fara suparare. CONTRA
 4. 1 point
  Prietene are ban de la ora 08: 22
 5. 1 point
 6. 1 point
 7. 1 point
  Din cate am vazut esti un baiat activ pe server , imi place ca dai si drop-uri cand se cere , de la mine ai PRO.Succes si La multi ani !
 8. 1 point
  Merita,dinpartea mea poti sa-i dai acceptul
 9. 1 point
  Pro și de la mine ! Chiar dacă nu am vorbit prea mult cu tine sunt sigur c o să ți faci treaba
 10. 1 point
  Pro, merita o sansa, mai ai putin de cizelat comportamentul, dar ai fi bun de admin
 11. 1 point
  pro activ si de treaba
 12. 1 point
 13. 1 point
  Contra Frate tu aici chiar ai zis ca ai hack
 14. 1 point
  Frate s a incheiat subiectu cu wallu. N are demo, e vina lui. Dar banul tau ar trebui sa ramana pt comportamentul tau, indiferent cate drepturi ti au fost incalcate ar trebui sa te comporti ca atare nu sa dai tu lectii. Un exenplu concret:ti s a furat tv ul, sti cn e faptasul, il bagi in instanta, te injuri cu judecatoru si mai ii si dai lectii, de parca nu are destula experienta si nu a invatat atata timp. E exact aceeasi situatie
 15. 1 point
  In continuare te crezi superior si aduci insulte la adresa unui membru staff. Tu in momentul asta esti in dezavantaj, privind stiuatia, tu esti la mana staff ului, nu invers. Asa ca inocul tau as tacea si as astepta sa vad cum evolueaza situatia iar daca sunt intrebat as raspunde concret si gentil nu cu aerele pe care ti le dai.
 16. 1 point
 17. 1 point
  Salut. Tu ai jucat si pe ACL cu cod :)) si vorbisem pe steam. Erai odata pe mirage si dadeai rage cu ssg. Nu ii dati ban, oricum are mai multe conturi de pe care joaca cu rage hack , doar pe main nu il baga ca ii este frica.
 18. 1 point
  am gresit sectiunea scuazti-ma =]
 19. 1 point
  Eu nu sunt genul sa ma pun pe om sa l suspectez de cod, am facut asta la cererea playerilor ca dupa spun ca nu sunt buni adminii pe server. Orice admin cu esp activat ar fi facut acelasi lucru. Mi am facut doar datoria, dar daca Catalin considera ca meriti unban, iti va da unban. N am nimic cu nimeni, sunt corect cu toti, salut!
 20. 1 point
  Da, eu ti am dat ban. Daca atunci cand ai intrat in site si imi spui ca privirile alea prin pereti fix pe teroristi nu sunt suspecte, eu ma las de admin. Cel putin oricine ti ar fi dat ban la faza aia! https://www90.zippyshare.com/v/IaEryfRE/file.html
 21. 1 point
  motiv wall motiv vac ban pe 2 acc care ai jucat
 22. 1 point
  Castigatori 1) Shel 2) Kronos 3) guN Locked !
 23. 1 point
  pro player vechi
 24. 1 point
  Pro, Pro Player League ( hacker mother fucker) Activ pe sv, Merita Administrator
 25. 1 point
  Pro, foarte activ pe server
 26. 1 point
  Pro ,esti activ
 27. 1 point
 28. 1 point
 29. 1 point
 30. 1 point
 31. 1 point
  si uite cat de frustrat esti https://gyazo.com/1279287733a937aec451645ee76dc102
 32. 1 point
  omule e a treia sau a patra oara cand faci cerere. termina drq odata disperatue +ca ti am dat demul pe topicul celalant si ce a zis ca motiv este ca ai 100 de ore :))))) si aia nu este dovada :))))). crede ma ca la 4,5k ore cate ai ar trebuii sa stii mai multe despre forum. ti am pus si demul si tot cu "daca am 100 de ore nu s codat" ce mentalitate aveti unii "pentru el ca in rest sunt praf nu joc bine am gn3] el da ban ca am 100 de ore:)) ASTA E MOTIVUL LUI!!!" coaie pe tine nu am cum sa nu te injur . cat de prost poti sa fii? doar intreb
 33. 1 point
  Contra unban cea ce spune Gelu e adevarat .Ai zile si zile cand joci prost... exista mape pe care nu poti juca...
 34. 1 point
  pro destul de vechi si de activ
 35. 1 point
 36. 1 point
 37. 1 point
 38. 1 point
  Nume: Nick: Admin'ul care te-a banat: Harta: IP-ul tau: Steam ID: Steam Profile Link: Motivul pentru care ai luat ban: Ora/Data: Dovada: Alte obiectii: INFORMATII UTILE Pentru a afla STEAM ID-ul tau personal intra pe: http://steamid.io sa vezi toate informatiile despre contul tau de Steam. Cererile care nu sunt facute dupa acest model nu vor fi luate in considerare si vor fi RESPINSE!
 39. 1 point
  Regula 1 : Nu abuzati de admin si nu va bateti joc de jucatori. Orice fapta care strica imaginea serverului va fi aspru sanctionata. Regula 2 : Hartile se schimba in ultimele 5 minute. Daca sunt putini jucatori, iar harta este mare se poate schimba oricand doreste adminul. Regula 3 : Ban permanent se va da doar in urmatoarele situatii: * daca jucatorul respectiv face reclama la alt server/site/forum * daca jucatorul foloseste cod * daca jucatorul foloseste un limbaj vulgar (banul permanent se va da doar dupa ce il avertizati cu gag sau ban temporar) * Daca player-ul intra pe server si spameaza ezfrags se pune pe spec si se verifica NU SE BANEAZA DIRECT ! Regula 4 : In cazul in care aveti probleme si sunteti nevoiti sa lipsiti cateva zile de pe server anuntati inainte ownerii Regula 5 : Sunt interzise atacurile de orice natura intre admini. Daca nu aveti demo (-1 rank) *Regula 6 : La intrebarea "Ati citit regulamentul serverului?" se va raspunde cu "ACLmondial"(caps lock-ul este obligatoriu) Regula 7 : La cereri admin se va da pro/contra urmat de argument. Regula 8 : Adminii trebuie sa discute intre ei inainte de a folosi comenzi gen sm_map / sm_ban pe chatul adminilor adica u@ (Warn) Regula 9 : Toti adminii sunt obligati sa se comporte exemplar fata de jucatori. Regula 10 : Fiecare admin este obligat sa frecventeze forumul si sa posteze in cererile de unban/ban/cerere helper (Warn). Regula 11 : Nu se aplica comenzi pe alti admini fara un motiv bun (Warn/-1). Regula 12 : Jignirile intre admini / jucatori pe server sunt strict interzise , cat si pe forum (Warn/-1) Regula 13 : Trebuie sa aveti DEMO / SCREEN in momentul in care dati BAN PERMANENT (Warn) Regula 14 : Cine are bind Ezfrags chiar si la troll are REMOVE Regula 15 : Comenzile gag/mute/silence vor tine intre 5-10 minute. (NU 30) Regula 16 : Abuzul de comenzi ( slap SPAM , chiken ,etc..) duc ala cel putin 2 warnuri / -1 / REMOVE depinde de situatie . Regula 17 : Orice TIP de cerere va putea fi respinsa/acceptata NUMAI de catre un owner / co-owner . Regula 18 : Daca sunt mai putin de 10 playeri pe server, sunteti obligati sa decideti pe ce SITE se va juca ( de preferat A ) ! Regula 19 : Daca playerii normali au in nume servere sau ADMIN xulescu i se schimba numele . NU SE BANEAZA TIP : Se recomanda citirea regulamentului CEL PUTIN la 2 zile.
 40. 0 points
  poate se mai uita cineva si pe aici
 41. 0 points
  CONTRA .nu imi place comportamentul tau .chiar daca esti tu activ pe sv .
 42. 0 points
  https://gyazo.com/babca1bf010d159649b04793d7e7a983 Adminul care te-a banat : Ovidiu
IPS Skin designed by HaLoGeK
×