Jump to content
Krimes Community

Join Our servers

kyzarw
Administrator
 • Content count

  31
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7
 1. Ai primit ban 30 de minute...Ti-a expirat de ceva timp ban ul! Reason vorbesti de coduri Pe bune?
 2. Cum dracu se face ca de cand au facut astia cs go ul free toata lumea are cate o problema sau isi vinde contul si se joaca de pe conturi noi cu rang cuprins intre 1-5?
 3. In primul rand ai adus injurii la adresa staff ului, dupa ce ca l-ai injurat de morti nu ti-a zis nimic dupa ai continuat si ti-a dat kick...dupa ai intrat tot cu o atitudine de nesuferit si ti-am dat eu ban. Si nu mai scoate de la tine ca "L am injurat pentru ca vorbea de 5 min singur." Daca atat te duce pe tine capul sa spui ca vorbea singur...e clar.
 4. Am fost de fata cand ai luat ban! Ban ul ramane!!!! Si tin sa mentionez ca nu conteaza ca l-ai omorat pe braunel! Nu asta determina un admin sa iti dea ban!
 5. Numele dumneavoastră:kyzarw Numele canalului dorit:Bombardierii Identitatea dumneavoastră:5s3SFIad2/0o/1RqsUxYa/ByYow=
 6. Da, clasic ca la romani...spui doar ce iti convine...ban ul ramane pana expria...
 7. Ce sa se rezolve ma? Tu crezi ca eu cu scorpionul stam sa iti ascultam tie suferintele tale ca de ce ne jucam numai awp? Ai o problema poti sa vii din prima aici.... nu sa ne bati la cap pe chat!
 8. Ai ban 20 de minute pentru ca ai suferit pe chat...
 9. Ai ban 2 ore, banul ramane....Next cand o sa imi mai suferi o sa iti dau o saptamana! Eu nu stau pe server sa imi sufere un copil ratat ca tine!
 10. Ai gresit sectiunea...incearca pe generalu.krimes.ro!
 11. NickName : KØ✗ Serial : Peaky Blinders Anul Aparitiei : 2013 Nota Serial ( 1~10) : 8.8/10 (146,042)IMDb Thriller Serial (orice sursa) : https://www.imdb.com/title/tt2442560/videoplayer/vi174569753?ref_=tt_ov_vi Comentarii : Parerea mea personala, pentru mine pana la ora actuala e cel mai bun serial.
 12. Motivul: Mi-a dat kick si apoi ban fara sa il injur, provoc sau fara sa imi explice si mie cu ce am gresit de mi-a dat kick. Pe bune? Ti-am dat kick pentru ca ti-am spus sa nu imi mai suferi si tu tot ai continuat...Ai intrat iar pe server si ai inceput iar...ti-am spus termina sau iti dau ban...Tu tot ai continuat si ti-am dat ban 20 de minute...Ban/kick nu se da doar pentru injuraturi...Ai vreo problema intri pe forum nu mi te plangi mie pe joc ca de ce am eu armura... T/C
 13. Te astept cu Main ul pe server!

kyzarw last won the day on January 7

kyzarw had the most liked content!

Community Reputation

5 Neutral

About ourselves
Learn more about kyzarw

 • Birthday 07/09/1996

Recent Profile Visitors
237 profile views

IPS Skin designed by HaLoGeK
×