Jump to content
Krimes Community

Join Our servers

CataliNu
Moderator Global
 • Content count

  228
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  32

Everything posted by CataliNu

 1. Salut, Am creat acest topic pentru bug-uri sau probleme ce apar pe server. 13.03.2019 - Am rezolvat BUG-ul cu acces-ul moderatorului la !aura si !trails, in accest moment doar clasa VIP are acces - Am scos pluginul de garduri de pe dust 2 - Am creat si adaugat un fiser ce verifica daca player-ul are prime sau nu. In caz ca nu are prime i se adauga automat un name tag in fata cu [ No Prime ]( pluginul functioneaza doar pentru cei ce au un cont steam ) - photo : https://pasteboard.co/I5cL5mt.png
 2. 22.03.2019 - Am mai adaugat pe cache si mirage garduri ( va rog sa imi dati un feedback, daca le lasam sau le scoatem ) . Le-am adaugat in speranta sa nu mai aveti probleme cu cei care merg B cand sunt putini playeri.
 3. 21.03.2019 - Readaugarea restrictiei pe d2 cu acele garduri cand sunt putini playeri ( doar ca acum nu se actualizeaza si ramane default cum incepe runda asa se termina, nu se mai pun automat daca ies playerii ). v1.0.1 - incercam sa adaugam si pentru celelalte mape.
 4. unbanned pana la postarea demo-ului #Ban inapoi -> https://we.tl/t-8Gkyd4MzGo < - demo aici. Cum te ii stii pe toti cand stau in fund de esti cu tinta in pamant ? Un jucator bun/bunicel tine mereu tinta aproximativ la cap, tu ii stii pe baieti cand stau in cur si vor sa iti faca peack, si hop si tu cu tinta pe cap la ei in pamant. Astept pareri
 5. Non-prime, nu ratezi glont, 26-1, e clar nu ? banul ramane. Locked !
 6. Salutare, Avem un nou concurs pe ACL.KRIMES.RO. In perioada 20.03.2019 - 29.03.2019 cine va fi pe TOP 1 , 2, 3 va primi urmatoarele : Locul 1 : 20 SET STEAM CARD LVL STEAM LOCUL 2 : UMP-45 | Moonrise ( FT ) LOCUL 3 : P90 | Off World ( FT ) Ca sa nu mai resetam rankurile iar o sa iau in evidenta din top fiecare score pe care il au primi 10. Spre ex : daca un player are 7500 score pe top el porneste de la 0. La finalul concursului daca player-ul are 8500 score ( se aplica calculul : 8500 - 7500 = 1000 score ). Lasati un replay aici pentru participare : ACL#BEST#SERVER Enjoy !
 7. 20.03.2019 - Incercam sa dam "hide" la titlu de admin, moderator, etc ( ca sa nu se mai prinda codatii ca stam spec ) prin comanda !tag-> select no tag ( In lucru ) - Adaugarea comenzii !tag ( puteti da disable la flag-ul de admin sau puteti pune in scoreboard si admin si vip , asta cei care aveti )
 8. Salut ACL.KRIMES.RO organizeaza un concurs ce va tine pana pe 20.03.2019. In ce consta acest concurs ? Primele 3 locuri clasate din TOP10 vor primi urmatoarele : Locul 1 : 21 CARD SET Locul 2 : 15 CARD SET Locul 3 : 7 CARD SET Intrebari si raspunsuri : Q: Ce sunt aceste seturi de carduri ? A: Cu aceste seturi de carduri va puteti mari level-ul pe steam ( acel lvl care apare pe profil ) Q: Pot primi premiul daca am lvl 0 si trade blocat? A: Nu, daca te clasezi pe unul din cele 3 locuri dar nu ai trade unlocked, premiul merge la cel de mai jos. Q: Cand incepe concursul si cand se termina ? A: Concursul incepe pe 10.03.2019 si se termina pe 20.03.2019 ( tine 10 zile ) Q: De ce nu mai am rank pe server? A: Au fost resetate toate , pentru concus. Gen ca si inscriere puteti lasa aici un replay ( partikip ), persoanele care nu lasa dar se claseaza pe 1 , 2, sau 3 castiga si ele ! Va urez succes si eu zic ca cei care vor castiga premiile acestea le vor prinde bine :). Toata lumea doreste sa aiba un lvl pe steam mai ok : D Lista castigatorilor : https://imgur.com/a/2K5EEYg Best Regards, ACL.KRIMES.RO
 9. Concursul a luat sfarsit. Lista castigatorilor : -> https://imgur.com/a/2K5EEYg
 10. Salut, La cererea voastra am modificat vip-urile ( aveti aici modificarile aduse : Vreau ca toti cei care detineti VIP pe ACL.KRIMES.RO sa ma contactati pe steam : https://steamcommunity.com/id/catalinudreamhacker sa va adaug vip-ul inapoi. Nota : Daca pana la data de 31.03.2019 nu ati facut asta VIP-ul se dezactiveaza ( se considera des'interes fata de server )
 11. 18.03.2019 - Update : Am scos viata la VIP 1, VIP 2, VIP 3 cu exceptia VIP 4 ( unde am lasat 110 viata ) - VIP 3 si 4 - au seringa - Am miscorat speed-ul pentru toate clasele de vip - Mici ajustari pentru modele ( reconstructie , etc ) Enjoy !
 12. 18.03.2019 - Update music server ( am mai sters din piesele vechi si am readaugat ceva mai nou din freshtop ) sa moara #pruncii.ro
 13. Update 17.03.2019 ora : 01.44 +30 FPS ( am renuntat la cateva aspecte pentru cresterea FPS-urilor.
 14. Sa zicem unban Admini , ochii pe el Locked !
 15. Faptul ca am scos !aura !trails de la moderator are ca si cauza ca nu mai puteti da ban permanent (oricum sistemul este updatat si in momentul banului vostru intr-o , ora , doua apare ca si permanent , adica se modifica automat )
 16. E un bug pe toate serverele, o mai ia razna #esp
 17. 15.03.2019 - Adaugarea skinurilor noi din PRISMA CASE - Modificarea sistemului !ws ( acum se face totul de acolo, alegerea cutitului, nametag, wear ( modificari de pattern ( fn, mw, ft, bs ) ), stattrak - Optimizare server - FPS ( depinde de nr player si componentele fiecaruia la PC. [ Status Server ] - Alive !
 18. Vreau sa vad si eu statisticile tale in csgo ( de ce ai orele pe privat? ). Plus erai in rampa si nici macar nu te-ai uitat sus la scari ( erai sigur ca nu e niemni si vroiai sa il bati pe ala care era in raza de actiune a rampei.
 19. Baiatul meu la 100 si ceva de ore stie sa dea 1 singur glont, sa nu mai vorbim de ala de sub palat la care te-ai dus la sigur. OMG, unde sa ajuns "jocul" asta? Banul ramane. Locked !
 20. Se vede clar ca ai wallhack, nici macar nu stii sa joci cu el. Esti foarte agitat pe mapa, nici nu stii sa arunci un smoke,flash,molotov, dar tu tragi din mers si ii omori ( sa nu mai zic de spray ) Banul ramane. ( Reason : Wallhack ) Locked !
 21. Admin

  Acceptat Cauta-ma pe steam locked !
IPS Skin designed by HaLoGeK
×