Jump to content
Krimes Community

Join Our servers

DragosJB
Server Manager
 • Content count

  62
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5
 1. Acceptat.Nu trebuiesc ore la campanie
 2. Nick: Nume: SteamID: Varsta: Motiv: Ore(GAMETRACKER): Alte obiectii: DACA NU FACETI CERERE DUPA ACESTE MODEL SE INCHIDE TOPICUL SI NU LUATI GRADUL! LASATI FIECARE IN TOPICUL ACESTA MAI SOS MODELUL!
 3. Nume :Dragos PropunereServare cu mod mai special sa fie mai sus la sectiuni si dupa sa vina cele de comp..in exceptie de go..
 4. Preturi normale: Helper-5e Admin-10e Mod-15e Owner-40e Vip: O luna-5e 6 luni-10e Permanent-15e UNBAN-10E UNCTBAN-10E(PE MOTIV DE FK MASIV) Oferte: Helper+VIP PERMANET-10E Admin+VIP PERMANENT-15E MOD+VIP PERMANENT-20E Owner-25e(INCLUDE VIP)
 5. VIP: Dragos Papardel Kano BIBI MATEX SMINEE
 6. FONDATORI: Dragos Papardel Owner: KANO Mod: Sscary Admin: Devil BIBI Helper:
 7. Nick: Nume: BUG/Propunere: Motiv: Alte obiectii: CERERILE CARE NU SUNT FACUTE DUPA ACEST MODEL NU SE IAU IN CONSIDERARE!
 8. Nume: Nick: Nick ADMIN: SteamID ADMIN: Motiv: Dovada: Alte obiectii: CERERILE CARE NU SUNT FACUTE DUPA MODEL NU SUNT LUATE IN CONSIDERARE!
 9. Nick-ul tau: Nick-ul player-ului: SteamID-ul player-ului: Motiv: Dovada: Alte obiectii: CERERILE CARE NU SUNT FACUTE DUPA ACESTI MODEL NU SE IAU IN CONSIDERARE!
 10. Nume: Nick: SteamID ADMIN: Nume ADMIN: Motiv: Dovada: Alte obiectii: DACA NU FACETI CERERE DUPA ACESTI MODEL SE INCHIDE TOPICUL SI NU LUATI UNBAN!
 11. Nick: Nume: SteamID: Varsta: Motiv: Ore(GAMETRACKER): Alte obiectii: DACA NU FACETI CERERE DUPA ACESTE MODEL SE INCHIDE TOPICUL SI NU LUATI GRADUL!
 12. REGULAMENT GENERAL: NU AVETI VOIE SA FOLOSITI UN LIMBAJ FATA DE UN PLAYER{GAG/MUTE//KICK/BAN),NU AVETI MAI ALES VOIE SA INJURATI UN MEMBRU STAFF(BAN 120). Nu aveti voie sa folositi niciun fel de hack.(BAN PERMANENT). Nu aveti voie sa faceti anti-joc,de la dat drumul la muzica pe mape pana la deschisul celulelor cu grenade(BAN 120). DACA SUNTETI INTREBAT CARE E REGULAMENTUL SERVARULUI ESTE:JB.KRIMES. Regulament CT: Nu se face freekill(PRIMA DATA I SE DA SLAY SI FD CELUI PE CARE A FACUT SI DACA MAI FACE IN CONTINUARE ARE CTBAN PER,). Comenzile sunt valide numai cele cu ,,SIMON SPUNE" SI ,,SIMON ZICE". Daca Simon-ul a spus ,,SIMON SPUNE" SAU "SIMON ZICE" toate comenzile care au fost inainte au fost anulate. Daca dati comenzile invalide nu aveti voie sa inlocuti doar cu o litera la "SPUNE/ZICE". Daca Simon-ul nu lasa CT liberi si ei au plecat risca slay. Simon-ul nu are voie sa dea comenzi doar pe unu player daca cand sub 8 players in viata(CTBAN 120). Simon nu are voie sa dea box cand sunt peste 4 jucatori in viata(CTBAN PERMANENT). Daca Simon a dat comenzi si celule sunt deschise sunt valide ,daca a inchis celule comenzile sunt invalide. Daca sunteti intrebati de un staff daca ati citi regulamentul sunteti obligati sa raspundeti daca nu se da swap. Un ct la 3t. Comenzile cu ,,MOAR" si ,,MOA" sunt invalide. Odata oprit microfonul in timpul comenzii se pune invalida. Cand un CT face peste 4 kill-uri aiurea se pune ca free-kill masiv.(CTBAN PERMANENT). REGULAMENT T: NU AVETI VOIE SA ATACATI CU FREEDAY(KICK/BAN60). Trebuie sa ascultati de comenzile lui SIMON. Daca sunteti in zona cu butoane adica daca butoanele care fac ceva major de exempu cele care deschid celulele RISCATI SA VA OMOARE SI BAN 120 sau daca sunteti la arme ct-ul are tot dreptul sa te omoare.
 13. Owner :eu si papardel Nume :Dragos NickName :DragosVI Varsta :stii tu.. Numar Sloturi :22 deoarece abea sunt la inceput il voi mari la 40 Mod :jailbreak Vechime Server :abea se face adica mai e umpic de lucrat la el.. Firma de Hosting :FREALHOOTING Link GameTracker :188.212.102.175 trb sa ma pun iar freak la host on ca era off decateva zile si a ramas doar baza de date si cand e si gt gata il dau..o sa fie gata tot pana sapt vitoare
 14. Owner :Dragos/Stefanel Nume :oldcs.krimes.ro NickName :Red Mambalut Varsta :13 aproape Numar Sloturi :22 Mod :oldcs Vechime Server :l am redeschis acm vreo 5 zile Firma de Hosting :freak ca nu am incredere in altii Link GameTracker :https://www.gametracker.com/server_info/188.212.102.175:27015/ o sa l schimb

DragosJB last won the day on January 3

DragosJB had the most liked content!

Community Reputation

5 Neutral

About ourselves
Learn more about DragosJB

IPS Skin designed by HaLoGeK
×