Jump to content
Krimes Community

Join Our servers

TNT * Killx
Members
 • Content count

  57
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4
 1. Cerere Admin - E.J

  Basik daca vrei sa vedem daca tu ai vreo treaba cu adminatul hai pe discord sa-ti pun niste intrebari pentru astia avansati ca si tine. Pentru chestiile de baza te rog sa ma contactezi ( https://steamcommunity.com/id/tntkillx ) T/C
 2. Daca nu iti merge demo iti iei shadowplay. Daca nu ai dovada playerul va primii unban cel mai sigur. Este de la sine inteles daca vei fii prins cu cod ca nu vei mai intra pe server.
 3. Cerere unban

  *precizari ca sa fie* Ba eu din toata treaba asta nu inteleg nimic. Prea mult balamuc facut pe degaba. Si nu tin cu nimeni de data asta. Nici cu Killafonic dar nici cu Catalin , amandoi ati exagerat la un punct. Daca ati fii mai maturi problema asta nu aparea , aveti privat pentru asa ceva. Momentan T/C. P.S cnp 696 pentru oznuri
 4. 1. Un demo avem si noi ? 2. Bos, joaca 5 zile in faceit lvl 8+ sau global pe mm si vezi cati "codati" gasesti :))))))))) 3. Mai exista si playeri care stiu ca tina mana pe mouse si sa foloseasca wasd. Nu pot da contra/pro ca nu vad dovezi.
 5. Cerere Unban

  1. Nu exista ban permanent pe motivul "Team Killing" 2. Astept un raspuns in maxim 48 de ore sau Killa fonic va primii 1/3 warn. 3. Nu vad dovezi si nu prea inteleg ce s-a intamplat , astept si pe ceilalti.
 6. Reclamatie

  pro -1 , astept pareri si un raspuns de la o*brien
 7. hai sa fie un pro acolo.
 8. Respins , t/c

TNT * Killx last won the day on March 8

TNT * Killx had the most liked content!

Community Reputation

13 Good

About ourselves
Learn more about TNT * Killx

Recent Profile Visitors
170 profile views

IPS Skin designed by HaLoGeK
×