Jump to content
Krimes Community

Join Our servers

*|AlcaTraZ1518|*
Members
 • Content count

  8
 • Joined

 • Last visited

 1. Pro! frate am jucat si compe cu el si omul joaca bine, si crede ma ca si eu de multe ori m am uitat pe el.. si ce pot spune e ca.. astea da reflexe :)) Omu' e legit. Si faza cu glontul.. frate si eu am mai dat asa si nu stiu cum drq.. asta inseamna ca si eu am aim.. pe bune acum.. daca facea faza asta de mai multe ori te credeam ca are.. da asa ca ti a dat o data head din bulan nu inseamna ca are hack .. nu stiu daca ai vazut da si eu dau prin pereti tot din bulan, da nu mi zice nimeni ca am wall.. v-ati pus toti pe el acum ca joaca bine :))) P.S. Asta e parerea mea.. nu port pica nimanui, nu tin cu nimeni
 2. CERERE ADMIN

  Pro fratioru'
 3. Reclamatie Night

  Contra, eu sunt de acord cu Shel, altii abuzeaza mai tare si nu le zice nimeni nimic vad.. si eu sau altii care ne vedem de treaba degeaba ne batem gura cu ei ca i doare in.... Plus ca multi admini nu sunt activi.. intra din an in Paste.. night e copil frate.. mai are de invatat.. aveti rabdare cu el ca si eu la inceput eram paleta si nu stiam o comanda.. De acum am sa fac ss cand un admin abuzeaza si iti arat dovada ca nu e singurul care se joaca cu comenziile.
 4. Nume:Vlad Nick:AlcaTraZ1518 Varsta:20 Primele 3 cifre din CNP : 198 Locatia:Constanta Ore jucate(poza) :1h (pe steam ca pana acum am jucat non-steam ) Steam ID:https://steamcommunity.com/profiles/76561198358006000/ Steam Profile Link:https://steamcommunity.com/profiles/76561198358006000/ Ai citit regulamentul serverului ?:ACLmondial Ce ce se refera regula NR 19 ? (Explica cu, cuvintele tale)Daca playerii au alt nume de server in nume, ii schimb numele nu i dau ban La ce se refera regula NR 3 sub-punctul 4 ? : se pune pe spec pt ca pot fii bind-uri sau eventual coduri dar trebuie intai verificat De ce vrei acest grad pe server (minim 40 caractere) ?:Vreau gradul pentru a ajuta serverul sa fie fair play fara codati sau pentru cei care au un limbaj neadegvat V-ati alaturat grupului de steam?(obligatoriu): da Alte obiectii:

Community Reputation

2 Neutral

About ourselves
Learn more about *|AlcaTraZ1518|*

 • Birthday 05/15/1998
IPS Skin designed by HaLoGeK
×