Jump to content
Krimes Community

Join Our servers

JoKeR_RoMaNiA
Server Manager
 • Content count

  15
 • Joined

 • Last visited

 1. cerere aceptata T/C
 2. cerere respinsa, dovezi neclare
 3. cerere unban

  cerere aceptata T/C
 4. Numele tau: Numele adminlui: Motiv: Dovada: Data/Ora: Alte obiectii: INFORMATII UTILE Pentru a afla STEAM ID-ul tau personal intra pe http://steamid.io sa vezi toate informatiile despre contul tau de Steam. Reclamatiile care nu sunt facute dupa acest model nu vor fii luate in considerare si vor fi RESPINSE! Reclamatiile care sunt lipsite de dovezi concrete (fara poze/video unde sa se vada abuzul respectiv) primesc RESPINS!
 5. CERERE ACEPTATA T/C
 6. Numele tau real : Varsta reala : STEAM ID : Ore jucate - Link profil / Poza in joc la !ore : Experienta ca si admin ( nou , mediu , avansat ) : Ai citit regulamentul adminilor : Cu ce te diferentiezi fata de alti doritori de admin : ******Varsta minima este de 16 ani pentru a avea Helper , iar orele jucate minime pentru a aplica sunt 35.*******
 7. Regulament ADMINI: Admini de pe server sunt obligati sa verifice un jucator daca acesta este raportat pe u@. Admini de pe server trebuie sa fie activi pe server/forum. Admini de pe server trebuie sa fie atenti la limbajul jucatorilor. Fiecare admin trebuie sa faca demo inainte de acordarea banului , in caz de cerere unban acesta sa prezinte dovada. Admini de pe server NU au voie sa abuzeze de comenzile de admin ( slap / slay / kick / ban ). Admini trebuie sa respecte jucatorii / Sa se respecte intre ei / Sa respecte ownerii server-ului. Grad-ul de admin se va acorda pe STEAM ID , deci va rugam sa nu va schimbati numele prea des pentru a putea fii identificati pe server de catre jucatori/admini. La intrebarea Ai citit regulamentul adminilor raspunsul este "Poate". Nerespectarea regulilor de mai sus duce la : Avertisment Verbal / Downgrade / Remove , in functie de gravitate.
 8. Regulament PLAYERI Fiecare jucator este obligat sa stie aceste reguli. Limbajul vulgar ESTE permis pe server , dar in limita bunului simt. Este STRICT interzisa folosirea cheat-urilor ( aimbot , wallhack , speedhack ) , sau a altor programe care ofera avantaje fata de ceilalti jucatori. NU stresati admini cu intrebari irelevante , mistouri , etc. ( Acestia au permisiunea de a va bana daca exagerati ) Respectati-va intre voi.
 9. Owner : ALiN BElBE \ JoKeR_RoMaNiA Nume : Alin \ Alex NickName : ALiN BElBE \ JoKeR_RoMaNiA Varsta : 24 \ 23 Numar Sloturi : 22 Mod : Competitiv Vechime Server : azi Firma de Hosting : tni.ro Link GameTracker : revin cu un update

Community Reputation

0 Neutral

About ourselves
Learn more about JoKeR_RoMaNiA

 • Birthday 02/04/1996
IPS Skin designed by HaLoGeK
×