Jump to content
Krimes Community

Join Our servers

song
Members
 • Content count

  3
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3
 1. Si eu am conversatia, daca te uiti atent am spus ca daca un helper imi zicea sa ii dau ban cuiva nu ii dadeam fara sa ma uit eu... si plus player-ul care a spus ca Astraph are cheat nici nu era helper =) dar nu conteaza acum... s-a rezolvat
 2. Nu vreau sa aleg o parte... dar eram pe server cand s-a intamplat asta. Un player random a spus ceva de genu "Astraph-GOD are cheat" si imediat dupa Andrew i-a dat ban lui Astraph fara nici o dovada nici nu s-a uitat pe el... poate a fost o mica eroare dar totusi nu e okay sa dai ban fara sa verifici.
 3. [*] Nume: Cristian. [*] Nick: SoNg [*] Vârstă: 16 [*] Primele 5 cifre din CNP: 10209 [*] Cate ore poti juca pe saptamana?: In jur de 10-12ore in medie, probabil mai mult. [*] Ore jucate? (ScreenShot de pe server): http://prntscr.com/m2v42s [*] Steam ID: STEAM_0:1:419375262 [*] Steam Profile Link: https://steamcommunity.com/id/SongOfficial/ [*] Ai citit regulamentul serverului? Care este cuvantul cheie?: Desigur. [*] De ce vrei acest grad pe server? (motivul): Deoarece numarul de cheateri care sunt pe server este uluitor, vad player cu aim/wall/spinbot zilnic de cand joc pe server. [*] Ce faci daca un player iti spune ca este un codat pe server?: Ma bag la spectate, ma uit pe "cheater" si il verific de cheat. [*] Care este comanda pentru ban? Care este comanda pentru mute? Care este comanda pentru gag?: !ban <player> <time/timp> ex: !ban KennyS 1d/24h/1440m | !mute <player> <time/timp> ex: !mute S1mple 1d/24h/1440m | !gag <player> <time/timp> ex: !gag Shox 1/d24h/1440m. [*] Ati intrat in grupul nostru de steam? : Da. http://prntscr.com/m2v7em [*] Reușești să îndeplinești activitatea săptămânală (minim 5 ore)?: Cu siguranta. [*] Dovada ca ai invitat toti prietenii in grupul de steam (ss): http://prntscr.com/m2v83f | http://prntscr.com/m2v86s [*] Poti intra pe serverul nostru de teamspeak3 cat timp esti pe server?: Nu mereu, ocazional da. [*] Alte obiecții: Nu am nimic de adaugat.

song last won the day on January 6

song had the most liked content!

Community Reputation

2 Neutral

About ourselves
Learn more about song

 • Birthday 12/09/2002

Recent Profile Visitors
75 profile views

IPS Skin designed by HaLoGeK
×