Jump to content
Krimes Community

Join Our servers

IGDRAGOS.
Members
 • Content count

  5
 • Joined

 • Last visited

 1. Huawei P10 Lite

  Am detinut Huawei P10 Lite si timp de un an jumate am fost foarte multumit de el, ca orice telefon mai are mici blocari, sunet bun, camera buna, navigare buna, am fost foarte multumit de el si as cam reveni la el, am primit cadou un Samsung J6 2018 si sincer sa fiu nu ma multumeste asa mult cum o facea Huawei. Recomand, dar banuiesc ca vremea lui trece, acum as recomanda telefonul detinut de CataliNu, Huawei P20 toate variantele pe acest model.
 2. Nume : Ionel Dragos Gabriel NickName : IGDRAGOS. Varsta : 20 de ani. Ocupatie : Analist masuratori in coordonate 3D Jocuri Preferate : CSGO, LOL Hobby-uri : Plimbari cu masina noaptea, iesit in oras si petreceri. Cum ai aflat de KRIMES.RO ? : Din pacat intr-un mod urat, primind ban pe Arena. Pareri / Sugestii : Mai multa atentie cui se ofera admin, parerea mea este sa schimbati limita de varsta si sa fie de 18+, este o alta gandire. Joci pe unul din Serverele Comunitatii ? : Am jucat pe Arena, imi mai faceam si eu warmup.
 3. Nume : Ionel Dragos Gabriel NickName : IGDRAGOS. Varsta : 20 de ani. Ocupatie : Analist masuratori in coordonate 3D Jocuri Preferate : CSGO, LOL Hobby-uri : Plimbari cu masina noaptea, iesit in oras si petreceri. Cum ai aflat de KRIMES.RO ? : Din pacat intr-un mod urat, primind ban pe Arena. Pareri / Sugestii : Mai multa atentie cui se ofera admin, parerea mea este sa schimbati limita de varsta si sa fie de 18+, este o alta gandire. Joci pe unul din Serverele Comunitatii ? : Am jucat pe Arena, imi mai faceam si eu warmup.

Community Reputation

0 Neutral

About ourselves
Learn more about IGDRAGOS.

 • Birthday 04/05/1998
IPS Skin designed by HaLoGeK
×