Jump to content
Krimes Community

Join Our servers

IGDRAGOS.
Members
 • Content count

  5
 • Joined

 • Last visited

 1. Las si asta aici, mie nu mi se pare ok gandirea asta. https://imgur.com/a/W2RTS5h
 2. Huawei P10 Lite

  Am detinut Huawei P10 Lite si timp de un an jumate am fost foarte multumit de el, ca orice telefon mai are mici blocari, sunet bun, camera buna, navigare buna, am fost foarte multumit de el si as cam reveni la el, am primit cadou un Samsung J6 2018 si sincer sa fiu nu ma multumeste asa mult cum o facea Huawei. Recomand, dar banuiesc ca vremea lui trece, acum as recomanda telefonul detinut de CataliNu, Huawei P20 toate variantele pe acest model.
 3. Nume : Ionel Dragos Gabriel NickName : IGDRAGOS. Varsta : 20 de ani. Ocupatie : Analist masuratori in coordonate 3D Jocuri Preferate : CSGO, LOL Hobby-uri : Plimbari cu masina noaptea, iesit in oras si petreceri. Cum ai aflat de KRIMES.RO ? : Din pacat intr-un mod urat, primind ban pe Arena. Pareri / Sugestii : Mai multa atentie cui se ofera admin, parerea mea este sa schimbati limita de varsta si sa fie de 18+, este o alta gandire. Joci pe unul din Serverele Comunitatii ? : Am jucat pe Arena, imi mai faceam si eu warmup.
 4. Nume : Ionel Dragos Gabriel NickName : IGDRAGOS. Varsta : 20 de ani. Ocupatie : Analist masuratori in coordonate 3D Jocuri Preferate : CSGO, LOL Hobby-uri : Plimbari cu masina noaptea, iesit in oras si petreceri. Cum ai aflat de KRIMES.RO ? : Din pacat intr-un mod urat, primind ban pe Arena. Pareri / Sugestii : Mai multa atentie cui se ofera admin, parerea mea este sa schimbati limita de varsta si sa fie de 18+, este o alta gandire. Joci pe unul din Serverele Comunitatii ? : Am jucat pe Arena, imi mai faceam si eu warmup.
 5. #Nickname-ul dvs : IGDRAGOS. #Nickname-ul Adminului : Younger. ARENA.KRIMES.RO #SteamID : STEAM_1:0:168899464 #Motivul pentru care ai primit ban : Nu stiu, banuiesc ca pentru cod, pentru ca jucam destul de ok, adica mna, pe o harta asa mica, banana, nu inteleg cate trebuie sa stii decat sa tragi..sunt maxim 3 spoturi, dar in fine, as dori si eu dovada pe ce am primit ban, sa nu mor prost.Vreau niste explicatii, se da ban asa pe motiv ca e mai bun ca mine gata? #Dovada : Nu stiu ce dovada as putea arata..

Community Reputation

0 Neutral

About ourselves
Learn more about IGDRAGOS.

 • Birthday 04/05/1998
IPS Skin designed by HaLoGeK
×