Jump to content
Krimes Community

Join Our servers

Experience
Members
 • Content count

  23
 • Joined

 • Last visited

 1. Cerere unban

  CONTRA, sper sa nu iei UNBAN niciodata, te doare undeva de acest server, nu te gandesti putin sa-ti pui IP-ul, STEAM ID-ul, Dovada nema, steam profile link nema, daca dl. CataliNu i-a o decizie trebuie s-o respecti sau pur si simplu, nu ai ce face, succes.
 2. Hmm... ce sa zic, parea a doua runda ca ai putin WALL, insa poate fi si bulan, altfel nu-mi explic, poti sa fii si kennyS tot nu dai asa cu AWP-ul, tu zici ca de 14 ani nu ai luat VAC BAN pe CS:GO :)), CS:GO-ul este aparut doar din 2012, ai doar atat 2,378 ore am mai vazut pe altii cu 3000h, 2500h facut doar intr-un an jumate, maxim doi, poate chiar unul, daca joci de 7 ani, cred ca ai facut doar o ora pe zi..ciudat, altii joaca 10 ore pe zi, MG, LEM, poate si GLOBAL, dar tot nu joaca asa. Sunt CONTRA reclamatiei, poti ramane cu BAN-ul PERMANENT.
 3. Cerere Helper

  Pro doar pentru activitate, uneori comportamentul lasa de dorit, succes.
 4. O cerere la bataie de joc, ti-a cerut STEAMID, tu ai dat numele, ti-a cerut Steam Profile Link, LINK, tu pui poza, regulamentul nu l-ai citit, cum ai raspuns tu la : Ce ce se refera regula NR 19 ? (Explica cu, cuvintele tale) sa nu banam playeri cu nume de admini.. doar le schimbam numele La ce se refera regula NR 3 sub-punctul 4 ? : Banul permanent se va da dupa ce va fi avertizat..daca nu intelege" Nu inteleg cum, posibil te-ai uitat la alte cereri si ai copiat cum ai putut, la intrebarea "De ce vrei acest grad pe server(minim 40 caractere) tu ai scris 6 cuvinte..."V-ati alaturat grupului de steam ? " o sa ma alatur", acolo scria ca e obligatoriu, CONTRA Citeste regulamentul
 5. Va comportati ca niste copii si tu si geLo, tu nu trebuia sa-l sacai la cap si sa-l faci ratat, asta e jignire STAFF, nu conteaza ce ai gasit tu pe wiki, totii stim ca "ratat" este o jignire, "smart boi", "laugh", nici tu nu esti mare inteligent sa faci tot STAFF-ul prost, nu este doar el, suntem mai multi care am fost jigniti, inclusiv eu, te crezi atotputerinc asupra noastra si esti un "purandel", cum sa nu ai tu dovada ca ti-a dat BAN ? El a primit BAN-ul sau tu ? Nu sunt nici PRO nici CONTRA, ambii ati gresit, nu trebuia sa-ti deie ban direct, un mute 5m, 10m, kick si dupa la BAN.
 6. PRO helper, nu te-am vazut foarte activ pe server.
 7. Regula spune sa ma avertizezi inainte cu gag sau ban temporar nu kick direct. * daca jucatorul foloseste un limbaj vulgar (banul permanent se va da doar dupa ce il avertizati cu gag sau ban temporar)
 8. Pai da si am primit kick, deci este egal, de ce te mai plangi ?
 9. Offf, offf, cata copilareala in tine, nu ai observat ca dupa ce te-am facut slab am primit kick ? Pe vremea aia in 31.01/2019, nu aveam Helper...
 10. Bun, aveti video-ul mai jos, nu stiu de ce este in 360p, si se aude sunetul intarziat, dar mai mult conteaza ce zice, nu gam.eplay-ul De la minutul 12:26 pana la minutul 13:30 Video:
 11. Flaviussss este dl. Soundwave, nu este motiv de remov injuraturiile, atunci caut dovada cum dadea info cu esp si revin, salutare.
 12. Sa inteleg ca omul asta ma injura pe mine si pe playeri care nu l-au injurat pe el, nici eu nu l-am injurat, si tot nu primeste nimic, asta-i buna... Inca un videoclip: Daca ne este permis sa facem chestia asta, hai sa-i luam la rand si sa-i injuram, ce ni se poate intampla ? O reclamatie si sa nu primim nimic ?
 13. Numele tau:Experience Numele adminlui:O'Brien Raul Motiv:Injura la microfon ca si admin, a mai intrat pe alt cont cu hack, i-a dat ban Skizzzq cu greu mare ca se teme de Raul, si-a schimbat nume doar in caractere ciudate, regulamentul la change nick din topic-ul ala, scrie maxim 3 caractere. Dovada: 1 2. Data/Ora: Februarie 07/2019 Ora 23:10-00:00 Alte obiectii:Sper sa iei remov, erai un prieten bun, te comportai bines, dar tu cam abuzezi de admin, iti lesi fratii mai mici sa joace pe cont, i-au buy de la vip din prima runda, tu mergi b cand e only A.Tu si cu IulianSAD va jucati cu !esp-ul, imediat gasesc videoclipurile si le postez
 14. Dupa cum vezi dl. 54RGE, nu ti-am dat PRO/CONTRA, gandeste-te putin inainte sa vorbesti, nu te-am criticat, nu am zis ca ai hack sau ca nu ai, am zis ca au fost obvius, pana aici eu sunt PRO la Unban.Nu am apucat sa ma uit mai mult pe el, dar dupa ce l-a certat dl. Gelo pe dl. Skizzzq ca nu face nimic cu ADMIN-ul, s-a pus spec, a vazut ca a dat un headshot dl. 54RGE si a dat ban direct, nu asa se procedeaza dl. Skizzzq, tu ne spuneai noua HELPER-ilor sa ne uitam, fara [!esp] e cam greu, si treaba noastra in general este de kick/mute/gag/silence/slay la ce avem acces, degeaba stam 2 harti pe unul care are cod si la sfarsit realizam ca ADMIN-ul s-a jucat toata mapa si noi avem demo, ce putem sa-i facem noi HELPER-ii, sa-i dam KICK, o realizare imensa.Sa ii dam demo-ul lui dl. CataliNu sau lui dl. TNT, la fel ar mai dura cateva ore poate, pana cand HACKER-ul s-ar plictisii de jucat pe server si ar fii iesit si l-ar durea in patina ca si pe ADMIN-ii la fel ca si tine dl. Skizzzq, (aici fac referire doar la tine, nu am mai vazut alti admini sa faca asa ceva) de PLAYER-ii care doar i-au headshot.

Community Reputation

6 Neutral

About ourselves
Learn more about Experience

 • Birthday 02/09/2003
IPS Skin designed by HaLoGeK
×