Jump to content
Krimes Community

Join Our servers

Sori-_-

Members
 • Content count

  10
 • Joined

 • Last visited

 1. E bine măcar ca se intelege ca nu vreau sa fac tam tam din nimic dar chiar nu am folosit hack uri,nu te acuz pe tine ca mi-ai dat dar personal cred ca trebuie sa ai mai multe probe ca sa ajungi la un verdict final.Nu stiu ce am făcut suspect de Tea dus cu gândul la asta,dar tu nu sincer nu ai dat niciodata un glonț mai ciudat,sa faci push pe un Smoke și sa omori pe cineva sau orice altceva.E părerea mea.
 2. Deci sa inteleg ca nu se mai rezolva nimic.Bravo
 3. Nu e alta modalitate sa mi l trimiti?
 4. Nu ma lasa sa accesez demo ul https://ibb.co/P60rvj5
 5. Hai sa te uiti pe profil sa vedem când ban de la valve ca nu stiu dacă te-ai uitat ca am făcut acum in Februarie. Sa inteleg ca dacă ai cont nou gata ai hack ca s a gandit un admin sa îmi dea ban pentru nimic,nu e prima data când joc cs dar am vândut contul de steam ca m-am lăsat și acum ca e free de ce nu pot.
 6. Eu te inteleg dar asta înseamnă ca nu mai am voie pe server pana apare el.Si dacă apare peste o saptamana sau mai mult...
 7. Pai am scris mai sus ca nu prea ma pricep cu astea și m-am gandit ca atâta timp cât nu l-am luat meritata voi puteți sa ma ajutați și sa va dați seama . Nu vreau sa par arogant sau superficial dar sincer nu prea ma pricep ca nu am mai foat in postura asta.
 8. nume; Sori-_- steam id; STEAM_1:1:471983661 motivul; Nu stiu din ce motiv de asta am si apelat la forum Adminul; Nu imi arata cine mi a dat ban dar imi scrie ca ai fost banat de catre server si pentru detali intra pe www.bans.krimes.ro,dar cel ma probabil de wall sau aim Dovada; eu nu am dovezi pentru ca nu am facut nimic dar as vrea sa le vad dovezile din care s a ajuns ca eu sa iau ban daca exista sau voi din forum sa le vedeti si sa imi spuneti daca eu am facut ceva gresit. Pot doar sa dau screen cu ce imi apare cand vreau sa intru pe server. Sper ca de data asta am respectat conditiile. Am intrat pe Sourcebans si imi apare la benned by Admin:facebook Nu stiu cum sa pun screen ul aici dar daca vrei il postez pe profilul de steam sa il vezi altfel nu stiu.
 9. Sori-_- steam id: 1:1:471983661 Chiar vreau sa stiu și eu motivul pentru ca nu mi-a spus nimeni nimic doar am fost exclus deodată Nu scrie cine mi-a dat ban și ca dovada va dau screen sa vedeți nu se poate sa îți iei ban asa pe nimic.Daca nu am cont prime asta înseamnă ca am cod sau ca d-abia m-am apucat de joc ,nu merge asa nu e frumos acum e cs ul Free deci pot sa joc și cu și fără prime dar vrea și eu sa vad unde se vede ca am hack . ce trebuie sa fac ca sa nu se mai intample din astea?Sa îmi cumpăr prime și VIP ca sa nu mai apăra intrebari ca dacă asta trebuie facem dar sa îmi scoateți naiba ban ul pentru ca nu e frumos sa acuzi fără nimic doar ca nu am prime simti atâția care nu au prime și joaca de rup dar nimeni nu zice nimic,ce e asta facem albă neagră sa alegem cine iese și cine nu. Dacă vreti vorbim in particular Facebook,insta sa ne cunoaștem ca poate asa nu mai apar probleme zic eu.Va rog sa reanalizati ban ul și sa luati o decizie coerenta. Nu prea stiu exact cum se face treaba asta cu forum ca nu am mai făcut deci sper sa fie bine.

Community Reputation

0 Neutral

About ourselves
Learn more about Sori-_-

IPS Skin designed by HaLoGeK
×