Jump to content
Krimes Community

Join Our servers

Vladu
Members
 • Content count

  20
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3
 1. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 2. pro , te vad pe server. Nu injuri , ai comportament ok .. deci pro !
 3. Asteptam degeaba , oricum nu exista un demo .. pro unban daca nu exista dovada , contra daca exista!
 4. Asteptam dovada lui Angel , ca sa ne putem pronunța
 5. Hai ca citesti si tot , băiatul care a facut topicul a cerut să restricționam si aug si sg
 6. Da , dar eu nu am cerut nimic , primesc ce e normal sa primesc , tocmai de asta mi se pare ciudat.
 7. Fratii mei si surorile mele ( E.J. si Stefania ) cand vad pe toti pro helper , pro aia , pro aia ... voi trebuie sa puneti pro/contra si motivul nu gradul . Eu nu am scris in cerere ca vreau sa fiu pinguin , helper , rata , admin ,gasca sau salam , eu am cerut un grad , cel mai probabil helper voi primi pentru ca asa este normal si am spus si mai sus ca sunt cu totul de acord sa primesc helper , nici nu mai zic ca majoritatea care au spus pro helper sunt helperi sau au inceput cu helper . Nu sunteti voi responsabili nici de ce o sa fac eu cu gradul si nici sa ma puneti intr-o pozitie de helper/admin ..etc Doar mi s-a parut ciudat ca multi au scris pro helper desi eu in cerere nu am specificat ca vreau admin/moderator sau pinguin . Atat v-a spus fratele vostru , asteptam si pe Catalinu cu un raspuns .
 8. P90 ul este o armă op pentru rush mai ales pe server cand poti sa ii prinzi pe toti pe mapa intr un loc , are si 50 de gloanțe și e cam greu de oprit daca te prinde fata in fata ... ssg si aug sunt arme folosite la o distanță medie sau chiar mare si poti rata având un recul destul de mare , si la distanță mica daca nu pui scoup ul are recul mult mai mare si e greu daca te întâlnești si cu 1 dar cu 2 .. Deci nu vad de ce ar fi interzise , sunt arme jucate si la rank uri mari ... bine si p90 e dar deja am explicat de ce a fost scoasă .. sper sa fie explicatia corecta . După voi ar trebui să scoatem toate armele , lăsăm doar m4a1 , m4a4, ak47 si polar-ul 😂
 9. E fix problema mea , stiu si eu cum merge cu warn-ul pe forum mai ales ca pe comunitatile mele din trecut mi-am facut sistem special de warn =)) Edit: Am cautat un regulament in care scrie ceva de warn si pe forum si in sectiunea serverului , din pacate nu am gasit nimic ... deci teapa .
 10. Eu fiind martor am dreptul sa imi spun parerea nu ? Si la politie ai acest drept , cred ca se aplica si aici , de ce sa nu imi spun si eu parerea daca am fost de fata ? lineM te superi daca imi dau cu parerea?
 11. Am fost martor cand ai primit ban !
 12. Nu a dat deloc din nervi , eram in echipa cu el si s-au sfatuit intre ei admini online . Si s-a decis sa iti dea ban stiind ca tu vei face cerere unban , asa va putea decide Catalin daca ai avut ceva sau nu , ei nestiind bine cum sa procedeze . Asa a fost cel mai corect si din punctul meu de vedere a fost o alegere buna . Daca esti curat vei primi unban , dar eu tot sunt de parere ca ai merita remove .
 13. Stiu ca nu sunt admin dar nu pot sa ma abțin , lineM are dreptate si era pe server cand juca , eu cred ca are wall si se vedea clar ca nu joaca la fel cand e un admin la spec . El a venit sa raspunda la cererea mea de admin si sa imi spuna sa învăț să fac propozitii sau ceva de genul , dar el la 15 ani înjură ca la usa cortului , nu este normal ca un admin sa înjure asa , nu este vorba de prestanță , este vorba despre faptul că un admin reprezintă serverul ,si cum reprezintă el serverul ? Înjurand? Chiar dacă primește unban eu sunt de părere că ar trebui să primească remove!
 14. Eee , un warn forum nu strica niciodata .. si e normal sa reactionez cand e ceva ce ma deranjeaza sau cand vreau sa clarific ceva . Cateodata omenia e mai sus decat niste reguli scrise. Si in regulament nu este trecut asa ceva, oricum aceasta regula era trecuta sa nu se faca spam si ca ownerul sa gaseasca repede argumentele adminilor , dar "Regula 7 : La cereri admin se va da pro/contra urmat de argument. " oricum nu este respectata , si este o gandire proasta si invechita ... Admini acum se aleg mai bine de catre owneri , daca vezi ca cineva nu e ok si nu crezi ca duce un grad nu il mai bagi si argumentele adminilor sunt inutile , inainte owneri se luau mult dupa argumente si erau numai admini incapabili .
 15. Multumesc frumos , doar ca am cateva nelamuriri ... cum nu mi-am controlat limbajul ? Ce am zis ? Sa invat comenzile ? Nici nu ai citit ce am spus eu . Edit : Scuze , nu stiam bine cine esti ... e normal sa imi dai contra la 15 ani si sa imi spui sa invat sa formulez propozitiile . Ca sa imi dau seama cu cine vorbesc m-am interesat putin de tine si ti-am gasit cererea Pot observa la tine ca stii foarte bine sa folosesti limba romana si prescurtarile , mai ales cuvintele precum "spectatam" . Nu am nimic cu tine , doar am avut aceste nelamuriri .

Vladu last won the day on March 5

Vladu had the most liked content!

Community Reputation

9 Neutral

About ourselves
Learn more about Vladu

 • Birthday 01/01/2000
IPS Skin designed by HaLoGeK
×