Jump to content
Krimes Community

Join Our servers

Mario47

Members
 • Content count

  7
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4
 1. Propuneri / feedback: 1. Propun ca goldmemberul sa fie dezactivat in prima runda (sau macar sa nu primeasca armura in prima runda), deoarece ei isi cumpara casca si aceasta ofera un avantaj imens in prima runda.. 2. Propun sa se adauge esp-ul la helper, pentru a ne putea da seama cine are wall sau nu, pentru a face demo si a trimite unui admin in caz ca nu este niciunul pe server. 3. Propun sa se scoata fantomitele acelea care apar dupa ce moare cineva. (sunt enervante pentru ca te incurca si nu vezi bine inamicii). 4. Propun sa se micsoreze nivelul sunetului de la no-scope pentru ca incurca mai ales cand este o situatie de 3v1 sau 1v1. 5. Propun ca jucatorii din top sa primeasca lucruri in-game, de exemplu: up la grad, vip o luna, admin o luna, etc. Momentan aceste propuneri mi-au venit in cap, voi reveni cu reply cand imi mai vin idei. Feedback: Serverul ruleaza foarte bine (90-120fps constant avand in vedere ca am un PC intre low si medium), codatii incep sa dispara iar playerii nu sunt toxici.
 2. Dupa argumentele de mai sus, dau si eu CONTRA.
 3. :pro: unban. In primul rand, din cate stiu, codurile dau unele mesaje in consola cu rosu, ceea ce nu se vede in poza. In al doilea rand, nu cred ca ai folosi cod cu contul acela de steam. Iar in final, o sa spun ca shel nu este genul de om care sa dea un ban aiurea. Probabil ca el a considerat ca a facut shoulder peek si s-a vazut doar putin din cot, si defapt nu a fost asa. Greseala lui shel a fost ca nu s-a pus spec si nu a facut demo, iar lucrul acesta se intelege. Nu stiu daca ai fost admin sau nu pe csgo, dar in general cand un admin sta spec pe un codat acesta nu mai joaca nimic. Atat am avut de spus, hf.
 4. https://imgur.com/a/gb5gVRV poza cu orele, ca nu merge primul link din postare.
 5. Nume: Mario Bisog (Bishog) Nick: mariooo477CSGOD- Varsta: Am varsta de 13 ani, iar peste 2 luni fac 14. Primele 3 cifre din CNP : 505 Locatia: Bucuresti Ore jucate(poza) : 66+ https://imgur.com/a/GCpNaEr Steam ID: STEAM_0:0:431384033 Steam Profile Link: https://steamcommunity.com/id/mariooo477CSGOD Ai citit regulamentul serverului ?: ACLmondial Ce ce se refera regula NR 19 ? (Explica cu, cuvintele tale) Atunci cand un player obisnuit are in nume tagul de grup respectiv in nume tagul ADMIN, HELPER, etc ii dau rename, nu ban. La ce se refera regula NR 3 sub-punctul 4 ? : Atunci cand un player pune bindurile din cheatul EZfrags pe chat, nu il banez din prima, stau spec sa vad daca are cod. De ce vrei acest grad pe server (minim 40 caractere) ?: Eu imi doresc acest grad din mai multe motive. In primul rand deoarece m-am saturat de acei non-prime care intra si sunt zei la 2 ore in cs, deoarece uneori pe server nu este niciun grad care sa acorde sanctiuni si vreau sa mai scapam de codati in prim plan. V-ati alaturat grupului de steam?(obligatoriu): Da, bineinteles. Alte obiectii: Sper ca nu e o problema ca abia peste 2 luni fac 14 ani, am multi prieteni pe server, pot spune ca ma comport OK. Am cunostinte sm. Am detinut functii pe mai multe servere in trecut (co owner, moderator, helper).

Mario47 last won the day on April 14

Mario47 had the most liked content!

Community Reputation

1 Neutral

About ourselves
Learn more about Mario47

IPS Skin designed by HaLoGeK
×