Jump to content
Krimes Community

Join Our servers

POLINOM
Members
 • Content count

  21
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2
 1. 1.Cati ani ai? 15 2.Numele tau din joc: POLINOM 3.De ce vrei sa obtii grad de helper si ce vei face cu acesta: Am multi prieteni pe server si daca tot intru de obicei pe acesta am zis sa nu stau degeaba 4.Poti ajuta financiar serverul? Momentan nu, poate un vip in viitorul apropiat 5.Cate ore ai pe server? Un screenshot daca se poate--> https://imgur.com/a/MMatib7 Nu am suficiente dar ma cunosc majoritatea adminilor, le fac in maxim o saptamana oricum 6.Stii ca fiind Helper vei avea anumite responsabilitati precum frecventarea serverului si pastrarea acestuia,fara injuraturi sau codati. Fiecare Helper trebuie sa fie cat se poate de atent. Am mai avut grad pana acum si stiu cum sa il folosesc 7. Fiind Helper esti obligat sa stii regulamentul, si cel pentru admini si pentru jucatori: L-am citit 8. Steam ID-ul tau din joc : STEAM_1:1:207973163 (steam id-ul il puteti lua din consola scriind ,,status,, cand sunteti on pe server, fara steam id poate dura mai multe zile pana cand veti primi gradul)
 2. Nume : POLINOM Varsta : 14, fac 15 peste 2 luni Grad Dorit : Moderator Global Indeplinesti Cerintele ? : Nu, nu am destule topicuri.
 3. Nick: POLINOM Ore jucate saptamana asta (CLICK) ( Fa poza si uploadeaza pe http://imgur.com ) : https://ibb.co/i3T2Rb Gradul actual: Moderator Cand ai primit ultima oara UP? ( In cazul in care ai rank mai mare decat Helper ): Acum o saptamana. Esti de acord cu cerintele precizate mai jos?: Da numa ca nu am doua saptamani de la ultimul up =)))
 4. Nick: florin296 (POLINOM) Ore jucate saptamana asta (CLICK) ( Fa poza si uploadeaza pe http://imgur.com ) : https://imgur.com/a/5QO78 Gradul actual: Helper Cand ai primit ultima oara UP? ( In cazul in care ai rank mai mare decat Helper ): - Esti de acord cu cerintele precizate mai jos?: Da.

POLINOM last won the day on March 22 2018

POLINOM had the most liked content!

Community Reputation

4 Neutral

About ourselves
Learn more about POLINOM

IPS Skin designed by HaLoGeK
×