Jump to content
Krimes Community

Join Our servers

Hazon

Members
 • Content count

  10
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Hazon

 1. Numele topicului să fie: [Cerere] Nume - Tip(avatar/semnatura/logo) Pentru a face o cerere de avatar / semnătură / logo trebuie să îndepliniţi următoarele cerinţe: - Stock-ul să nu conţină un semn / limbaj obscen. -Fiecare user va face o cerere pe saptamana ( Adica sa treaca minim o saptamana de la ultima cerere, Daca ai facut o cerere pe data de 22:06:2017 urmatoarea cerere se va putea face pe data de 29.06.2017. ) -Nu aveti voie sa cereti DOUA LUCRARI intr-o cerere. ( ex : Avatar + semnatura sau semnatura + logo ) -Cine nu respecta modelul dat v-a primi TOPIC CLOSED la cerere! Nu aveti voie sa faceti o cerere dupa perioada acordata, cine va face, va primi T/C la cerere. Cine face offtopic/free chat/posturi fără rost in cereri in exces va fii pedepsit. WARN X1 Cine cerseste +1 dupa ce posteaza o creatie risca sa fie sanctionat. WARN X1 De acum inainte nimeni nu mai are voie sa faca cerere in locul altcuiva. In caz contrar, cererea va fi marcata ca respinsa. Membrii cu grad au voie la 2 cereri pe saptamana. . Daca in cererea voastra nu s-a raspuns de 24 de ore, designerii au dreptul sa o inchida. Cererile fara bump 48 de ore vor fi inchise. Portofoliile inactive pentru 1 luna vor fii inchise,dar se poate cere unlock in PM la un membru staff daca doriti sa va reluati activitatea. Dimensiunile pentru cereri sunt urmatoarele: Avatar: 100x100 px; 150x150 px; 150x180 px; 150x250 px; 150x300. Semnatura: Se poate incadra intre 300x150 px si 400x180 px --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Posturile necesare pentru a creea o cerere pentru avatar/semnătură/logo : Ai nevoie de minim 15 posturi pentru a creea o cerere, in caz contrar cererea ta va fi inchisă.
 2. M-am gandit sa imi postez portofoliul aici acum voi pune doar 3 urmatoarele vor fi mai multe! CARS
 3. Salut te astept cu o cerere !
 4. Designer-ul nostru exceptional ti-a facut o lucrare de nota 10* topicul va lua T/C daca mai doresti ceva de la acesta sa il contactezi in privat !
 5. [Cerere GFX] Lord XeNoN

  Salut @Lord XeNoN ai fost acceptat acum mai ramâne înca un singur lucru pentru a finaliza testul ! Tema de lucru pentru finalizarea testului : ATENTIE: TREBUIE SA FIE KRIMES COMUNITATE DE GAMING NU DE CS! 1 . AVATAR 2. SEMNATURA KRIMES 3. BANNER
 6. Nume : Pacino Claudiu Varsta :16 Grad Dorit : Lead Design GFX Indeplinesti Cerintele ? : ..NU AM CELE 30 DE POSTURI DAR CONSIDER CA MA DESCURC SI FARA ELE PE PARCURS VOI FACE MAI MULTE!
IPS Skin designed by HaLoGeK
×