Jump to content
KRIMES.RO
Guest Guest guest user
Existing user? Sign In  

Sign InSign Up
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

SaiyajiN

Members
 • Content Count

  210
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

SaiyajiN last won the day on June 27 2020

SaiyajiN had the most liked content!

Community Reputation

7 Neutral

About SaiyajiN

 • Birthday 09/18/2002

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. SaiyajiN

  [ Name Change ] SaiyajiN

  Nume Utilizator : raingod Numar Posturi : 210 Nume Nou : SaiyajiN
 2. SaiyajiN

  [Portofoliu] - Razvan.

  x x
 3. SaiyajiN

  [NameChange] raingod

  Nume Utilizator : Razvan. Numar Posturi : 208 Nume Nou : raingod
 4. SaiyajiN

  [Portofoliu] - Razvan.

  Mersi !
 5. SaiyajiN

  [Portofoliu] - Razvan.

  Free To Use: x x x x x x x x x
 6. SaiyajiN

  Portofoliu NEEP

  E ok, dar text-ul ala nu arata bine deloc, mai de lucrat ceva la text.
 7. SaiyajiN

  [Cerere Grad] Razvan.

  Atunci imi retrag cererea, multumesc ca m-ai anuntat.
 8. SaiyajiN

  [Cerere Grad] Razvan.

  Nume : Razvan Varsta : 17 Grad Dorit : Moderator Global Indeplinesti Cerintele ? : Da, le indeplinesc.
 9. SaiyajiN

  Discord

  Discord este o aplicație de gratuită creată pentru comunitățile de jocuri video. Platforma este disponibilă pe Windows, macOS, Android, iOS, Linux și în navigatoarele web. În mai 2018 existau 130 de milioane de utilizatori unici înregistrați în aplicație. Aplicatia functioneaza pe baza grupurilor numite "servere", in care pot participa mai multe persoane si pot comunica prin intermediul chaturilor numite "canale". Oricine poate crea un server in mod gratuit, plățile suplimentare nefiind necesare. Utilizatori pot comunica in mod privat de asemenea, prin intermediul Mesajelor Directe (eng. Direct Message, DM), [6] Și poti adăuga Bot pe servere tale.
 10. SaiyajiN

  sKYPE

  Skype (AFI: [skaɪp]) este un software gratuit, ce permite utilizatorilor să efectueze convorbiri telefonice cu video prin Internet, utilizând tehnici din familia Voice over IP (VoIP). Apelurile spre alți utilizatori Skype sunt gratuite, indiferent de orașele și țările de unde se vorbește, în vreme ce apelurile la telefoanele obișnuite analogice din rețeaua clasică (fixă) sunt de obicei contra cost. Calitatea acustică și video a convorbirii este de obicei foarte bună. Funcționalități adiționale gratuite: telefonie video, mesagerie instant, transfer de fișiere, conferințe telefonice și conferințe video. În septembrie 2011 Skype avea 929 de milioane de utilizatori.
 11. SaiyajiN

  VLC Media Player

  VLC media player este un media player open source și software liber scris de proiectul VideoLAN. VLC este disponibil pentru sisteme de operare și platforme mobile, cum ar fi Android, iOS, Tizen, Windows 10 Mobile și Windows Phone. VLC este disponibil și pe platformele de distribuire digitală, cum ar fi App Store, Google Play și Microsoft Store.
 12. SaiyajiN

  Microsoft Edge

  Microsoft Edge este o actualizare majoră a browserului Internet Explorer. Acesta are o interfață mai avansată și este mai rapid. A fost finalizat în 2015, odată cu lansarea sistemului de operare Windows 10, fiind o parte integrantă a acestuia. Microsoft Edge este preinstalat în Windows 10 și se află în Task bar.
 13. SaiyajiN

  YouTube

  YouTube (cuvânt englezesc artificial, pronunție [ˈjuːtjuːb], v. AFI) este un Site Web unde utilizatorii pot încărca și viziona materiale audio-video. YouTube a fost creat în februarie 2005 de Chad Hurley, Steve Chen și Jawed Karim. Serviciul cu sediul în San Bruno, California, folosește tehnologia Adobe Flash Player (HTML5 din 2012) pentru a expune o gamă largă de clipuri video create chiar de utilizatori, incluzând și fragmente din programe de televiziune sau din filme. YouTube face parte din fenomenul recent numit Web 2.0. În octombrie 2006 Google[1] a anunțat că a ajuns la o înțelegere să achiziționeze compania pentru 1,65 miliarde $. Afacerea a fost încheiată la 13 noiembrie 2006.[2]
 14. SaiyajiN

  Wikipedia

  Wikipedia (pronunțat în română [wikiˈpedi.a] sau [vikipeˈdi.a],[2] iar în engleză /ˌwɪkiˈpiːdi.ə/ ▶) este o enciclopedie generală, disponibilă pe Internet în mai multe limbi, având conținut ce poate fi utilizat liber și dezvoltat de oricine. Este dezvoltată prin colaborarea voluntară a unui mare număr de persoane și administrată de fundația non-profit Wikimedia. Face parte din fenomenul numit Web 2.0. Prefixul din denumirea Wikipedia se referă la metoda „wiki” de a edita pagini de web în colaborare, o metodă simplă și rapidă care permite participarea unui mare număr de persoane la redactarea aceluiași material. În limba hawaiiană wiki wiki, scris și wiki-wiki, înseamnă „iute-iute”. Proiectul a început în limba engleză la 15 ianuarie 2001 la inițiativa lui Jimmy Wales și Larry Sanger.[3] Ediția în limba engleză, cea mai dezvoltată dintre versiuni, a depășit în anul 2007 pragul de 2 milioane de articole, iar numărul de articole în toate limbile a depășit 9 milioane. Ediția în limba română are în prezent aproximativ 405000 de articole. Ulterior noi proiecte au început să construiască Wikipedia în alte limbi, în prezent existând peste 200 de proiecte, dintre care circa 100 sunt active. Wikipedia folosește software liber, fiind inspirată de ideile lui Richard Stallman, fondator al Free Software Foundation, probabil primul care a propus existența unei enciclopedii complet libere.[4] Același nume, Wikipedia, desemnează și site-ul Wikipedia.org, unde se pot accesa articolele scrise în cadrul proiectului și unde voluntarii participă la dezvoltarea lui.
 15. SaiyajiN

  World Wide Web

  Termenul World Wide Web, abreviat WWW sau și www, numit scurt și web, care în engleză înseamnă „pânză” (de păianjen); de multe ori este confundat cu rețea (net) și se pronunță /ˌwɝːld waɪd wɛb/ respectiv /wɛb/ (v. AFI), iar pe românește [ pron. ŭeb ], este totalitatea site-urilor / documentelor și informațiilor de tip hipertext legate între ele, care pot fi accesate prin rețeaua mondială de Internet (net = rețea ).[1] Documentele, care rezidă în diferite locații pe diverse calculatoare server, pot fi regăsite cu ajutorul unui identificator univoc numit URL. Hipertextul inclusiv imagini etc. este afișat cu ajutorul unui program de navigare în web numit browser, care descarcă paginile web de pe un server web și le afișează pe un terminal „client” la utilizator. WWW este numai unul din numeroasele servicii și aplicații informatice disponibile în Internet. Alte servicii sunt de exemplu: afișarea de informații cu formă de text, imagini și sunete, poșta electronică e-mail, transferul de fișiere de date și informații FTP, chat, aplicații video și video on demand, servicii telefonie și telefonie cu imagine prin Internet de tip VoIP, posturi de radio și televiziune pe internet, e-commerce, sondări de opinie, răspândirea știrilor prin metode RSS, toate genurile de grafică și muzică, lucrul pe un calculator de la distanță prin Internet, grupuri de discuții pe diverse teme, sisteme de jocuri interactive, distribuție de software ș.a. Browserele actuale pot nu numai să afișeze pagini web, ci oferă și interfețe către celelalte servicii Internet, având astfel un efect integrator (pentru toate serviciile e suficient un singur browser). De aceea granițele dintre serviciul WWW și celelalte servicii din Internet nu sunt întotdeauna clare.