Jump to content
KRIMES.RO
Guest Guest guest user
Existing user? Sign In  

Sign InSign Up
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Popax cS

Server Manager
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral
 1. Popax cS

  Staff-ul Arena.Krimes.Ro

  Owner: Popax_cS Co-Owner: Tudo
 2. Popax cS

  *Model Reclamatii Staff*

  Titlul topicului: Nick: [nick-ul tau]: Nick-ul celui reclamat: Motivul: [motivul reclamatiei]: Dovezi: [dovezi cu care sa iti sustii reclamatia]:
 3. Popax cS

  *Cerere Unban Model*

  Nickname : ADMIN-ul care te-a banat : STEAMID TAU : IP TAU : Motivul ban-ului : Dovada : Alte precizări :
 4. Popax cS

  Model Cerere Helper

  Cand faceti poza pe server pentru !ore, sa apara in chat cand scrieti comanda !ore. Nume: Varsta: Cum te-ai descrie (minim 15 cuvinte)?: NickName: STEAMID (EX: STEAM_1:1:660XXX) : Ore jucate (Minim 15 ore)-> ( Poza /ore pe server ) : De ce crezi ca meriti sa fi acceptat in staff?: Ai citit regulamentul? :
 5. Popax cS

  Regulament Admini

  1. Toţi adminii sunt obligaţi să se comporte exemplar faţă de jucători. 2. Fiecare admin este obligat să frecventeze forumul şi să posteze în cererile de unban/admin. 3. Se acordă ban , jucătorilor care au fost avertizaţi prin mute/gag .Banul se va acorda de maxim 120 minute , în niciun caz permanent. 4. Nu se aplică comenzi pe alţi admini in caz contrar -1 pe perioada determinata sau permanent! ( la această regula fac excepţie Ownerii ) 5. Adminele vor fi puse pe "steamid", adminii care vor intra cu alt nume pe server decât cel cu care aţi aplicat vor primi din start REMOVE. 6. Schimbarea hărtii este strict interzisă, server-ul îşi va da singur vot(Exceptie Owner). 7. NU cereţi UP ,se face cerere doar daca sunteti convinsi ca respectati cerintele sau acesta se acordă în funcţie de activitate,limbaj,etc. fara cerere. 8. Abuzarea / superioritatea excesiva se va sanctiona cu -1 / remove. 9.Raspunsul la intrebarea "Ai citit regulamentul" este: Arena4Life! 10. Doar adminii cu gradul de MODERATOR sau mai mare pot recomanda playeri ! 11. Este interzis sa aplicati comenzi sm_rename, sm_ban, sm_slay sm_slap etc. cu functia @all. 12. Adminii au interdictia de a se baga peste comenzile altor admini (GAG / UNGAG , MUTE / UNMUTE etc).
 6. Popax cS

  Regulament Jucatori

  1. Vă rugăm să păstraţi un limbaj decent pe server. 2. Folosirea de coduri sau orice fel de scripturi , se sancţionează cu ban permanent. 3. Discuţiile personale se poartă pe Discord. 4. Este strict interzis să chemaţi jucători la competitive, wingman sau pe alt server / comunitate. ( sancţiune: ban 120 min sau permanent) 5. Este strict interzisă reclama către alte comunităţi / servere. ( sancţiune: ban permanent ) 6. Este interzisă dispreţuirea adminului prin : nume , poze , comportament. 7. Este interzis să puneţi muzică pe server. ( sancţiune: mute ) 8. Retry dupa gag/mute/silence se pedepseste cu ban 120min. 9. Este interzis sa vorbiti spamati microfonul (in caz contrar ban 10minute, daca se repeta ban 120minute) 10. Este interzis sa aveti la nume [VIP] / tag de admin (sancţiune: kick / ban 120 min.)